Eet- en informatiekramen

Prijslijst

Vrijwilligers
 

De weg naar het
De Coninckplein

 

Contact

ZOMER VAN ANTWERPEN - MUZIEK IN DE WIJK

DE CONINCKPLEIN

18 augustus

 

Randanimatie
Vanaf 17.00

     

Henna schilderen

Hiska Gits

 
            

Grime

CAAD

Voorpodium
17.00 - 18.00

18+

In tegenstelling tot wat enige deugnieterij doet vermoeden, verwijst de groepsnaam "18+" naar het aantal snaren dat wordt bespeeld in deze band.

Maar 18+ staat voor meer dan 18 snedig snorrende snaren en een betoverende stem. De drie muzikanten bespelen cello, mandolines, gitaren en misschien af en toe mondharmonica.

18+ put uit het rijke repertoire van het Franse chanson, graaft pareltjes uit het kleinkunst verleden op, brengt een vleugje jazz, een tikkeltje Django, een flinke scheut swing, een streepje folk, en... als de stem helemaal is opgewarmd, kunnen we niet uitsluiten dat zelfs John Denver de revue passeert.

Podium
18.30 - 19.30

The Bunch

The Bunch speelt eigenzinnige en aanstekelijke covers. Van zwoele blues over melodieuze pop tot het stevigere rock werk. Ambiance en kwaliteit verzekerd!

Hoofdact
20.00 - 21.00

Mokoomba

(Zalige grooves uit Zimbabwe)

Een opwindende mengelmoes van latin, soukous, reggae en andere invloeden maken van Mokoomba een band om in het oog te houden. Ze worden de toekomst van afrosound genoemd en hebben al tientallen festivals wereldwijd plat gespeeld. Deze zomer bij jou in de buurt!

https://www.youtube.com/watch?v=kHLxtppcrR0