STEUN ONS!

 

 

 

 

 

 

 

 

buurthuis deBuurt

Van Schoonhovenstraat 35-37, 2060 Antwerpen

Alle weekdagen open van 11 tot 17 uur.

Officieel openingsfeest: een Hart voor de Buurt 18 februari 2017

Op 400 m van het Centraal Station van Antwerpen vindt u Buurthuis deBuurt. Dank zij deze unieke ligging zijn wij uitstekend bereikbaar met trein, tram of bus. Wilt u het toch wagen om met de auto te komen dan is er naast het buurthuis een parkeergarage.
De prachtige, heringerichte, zaal met grote tuin biedt 60 zitplaatsen. Ze is voorzien van alle faciliteiten om een goed functioneren mogelijk te maken.

Buurthuis deBuurt draait alleen en enkel met vrijwilligers onder het motto: VOOR en DOOR de buurt.
Tijdens de vaste openingsuren (maandag tot vrijdag van 11 tot 17 uur) willen wij vooral een ontmoetingsplaats zijn voor iedereen. Naast gewoon een praatje slaan kunnen bezoekers ook meedoen aan een brede keuze aan vaste activiteiten.

 Van diverse instanties ontvangen wij een projectsubsidie. Voor de huur en de vaste kosten moeten wij echter zelfbedruipend zijn. Met dit voor ogen stellen wij de zaal, buiten de vaste openingsuren en  mits een vergoeding, beschikbaar.
- voor andere verenigingen , organisaties en bedrijven om te gebruiken voor hun activiteiten zoals. vergaderen, presentaties, opleidingen, teambuilding, werving.
- voor particulieren, trouw, babyborrel, verjaardag, koffietafel.
- voor organisaties van buiten Antwerpen die deze mooie stad willen bezoeken. Uw bezoek kan volledig geregeld worden met ontbijt, een keuze uit 3 rondleidingen en eventueel 's avonds een warme maaltijd.

Met deze website willen wij u graag informeren over de activiteiten, onze werking en de visie van ons buurthuis. Heeft u na een bezoekje aan de site nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren of spring gerust eens binnen in het buurthuis.